av Erikshjälpen

Erikshjälpen söker frivilliga till Ungagerad

Ungagerad är Erikshjälpens forum för ungas engagemang. Här hittar du inspiration och konkreta möjligheter för att göra en insats för världens barn.

Volontär

Syftet med Ungagerad är att lyfta barns rättigheter genom opinion, utbildning och information. Det övergripande målet är att bidra till Erikshjälpens vision om en värld där barns drömmar får liv.

Vad kan du göra?

  • Gå med i en lokalgrupp eller starta en egen! Lokalgrupperna blir som en verkstad. Vi planerar kafékvällar, föreläsningar, diskussions- och samtalsgrupper, konserter, flashmobs med mera. I skrivande stund finns våra lokalgrupper i Göteborg, Lund, Stockholm och Jönköping.
  • Spana in Ungagerads egen tidning och beställ hem den alldeles gratis! Magasinet samlar ungas historier och upplevelser av olika sorters engagemang. Här kan du läsa om vad andra gör, bli inspirerad och fundera på vad du kan göra för att påverka.
  • Bli Ung Fadder  dela med dig av din ekonomi och gör skillnad för de som inget har. Skriv upp dig som Ung Fadder och ge 60-90 kr i månaden, det blir ungefär samma kostnad som en pizza!
  • Starta din egen insamling – din gåva gör skillnad!

Kolla in Ungagerads egna hemsida för mer information! 

Du kan även hitta Ung Fadder och Erikshjälpen på Facebook. Gå in och gilla deras sidor för senaste nytt och inspirerande inlägg i ditt flöde!

Annons