Karriärworkshop: Jobba med politisk påverkan i biståndsbranschen!

Jobba

Hur jobbar bistånds- och människorättsorganisationer för att påverka politiker? Hur svårt är det att få tag på statsministern? Vad är experternas tips till dig som vill jobba med påverkansarbete i framtiden?

Policy, kampanjer, opinionsbildning - det finns många arbetsområden för den som vill jobba med att förändra världen. Globalportalen bjuder in erfarna medarbetare från tre av Sveriges största bistånds- och människorättsorganisationer för att prata om hur de jobbar, vilka utmaningar de möter i sitt arbete och vad de har för tips till unga personer som vill jobba med påverkansarbete i framtiden!

Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på att jobba med bistånd, oavsett om du är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i hur det är att jobba med politisk påverkan och möjlighet att knyta kontakter och diskutera tillsammans med policyrådgivare från Amnesty International Sverige, CONCORD Sverige och RFSU.

Workshopen avslutas med att de inbjudna gästerna delar med sig av sina bästa karriärtips och du får chansen att ställa frågor!

Medverkande

Brittis Edman, Amnesty International Sverige

Sara Österlund, RFSU

Åsa Thomasson, CONCORD Sverige

Det kommer även finnas möjlighet att träffa och ställa frågor till några av deltagarnas kollegor.

Praktiska detaljer

Workshopen sker digitalt via Zoom. Länken för att delta skickas ut morgonen den 8 juni.

Anmäl dig via Eventbrite!