av The Hunger Project

Möjligheternas kokbok

Foto: The Hunger Project
Livsstil

Möjligheternas kokbok är en recept- och inspirationsbok från The Hunger Project och Frida Ronge. Efter en resa till Ghana har Frida tagit fram recept till boken som även innehåller inspirerande berättelser från The Hunger Projects verksamhet.

Den här boken går inte av för hackor. Den både inspirerar, matar dig med goda recept och ger en inblick i världens matsituation. För jorden har gett oss enorma resurser, men ojämlik tillgång. Därför måste var och en av oss fokusera på vad vi kan bidra med – som att se möjligheterna i varje människas kraft, våga släppa fram vår kreativitet och laga mat av det som finns nära oss. Och kanske svänga ihop något oförglömligt av rester. Vad sägs om furikake eller friterad sill i gamla brödsmulor

Bakom idén till den här boken står vi på The Hunger Project och bakom de klimatsmarta recepten står kocken Frida Ronge. The Hunger Project arbetar för att avskaffa hunger och fattigdom runtom i världen och bokens recept varvas med matiga nedslag och reportage från flera av våra verksamhetsområden – om allt från jordens näringsrika grödor till mirakelträd och växande framtidstro. Du som köper den här boken bidrar på riktigt till att avskaffa hunger eftersom vinsten går till The Hunger Projects viktiga arbete. En riktigt god möjlighet!

Beställ boken här!

Taggar

Klimat & miljö
Annons