Volontär & Aktivism av

#KLIMATUPPDRAGET – ett samtal om dagen!

Vad händer om vi är många som under en och samma dag startar ett känslofokuserat klimatsamtal? Eller om vi testar att starta ett existentiellt, visionärt eller kunskapande klimatsamtal? Nu lanserar Klimatprata kampanjen #KLIMATPRATAUPPDRAGET där vi under en vecka kommer ge olika uppdrag i våra kanaler med målet att skapa ännu fler klimatsamtal som leder till mer handling! Är du med?

Klimatprata är ett projekt av Vardagens civilkurage som syftar till att skapa fler konstruktiva klimatsamtal i vardagen. Det vill säga, samtal som leder till mer agerande och eko-civilkurage för klimatet!

Vi behöver alla träna på att skapa olika former av klimatsamtal och ingripa mot problematiska uppfattningar, attityder eller beteenden kopplat till klimatkrisen och klimatsamtal.

Därför vill Klimatprata under en vecka träna fokuserat tillsammans med er – och se vad som händer när vi är många som startar ännu fler klimatsamtal i våra vardagar!

Uppdragen startar måndagen 28 juni och pågår till fredagen den 2 juli. Uppdragen kommer publiceras i Klimatpratas kanaler, som detta facebookevent och på hemsidan under rubriken våra projekt.

Registrera dig här för att delta i kampanjen så är du med i utlottningen av en klimatbok!

Hänger du på klimatuppdraget? Tillsammans skapar vi ännu fler konstruktiva klimatsamtal!

Taggar

Klimat & miljö