Globalportalen behöver dig – swisha ett bidrag

Volontär & Aktivism

Det går att göra skillnad, även om det inte alltid känns så. Globalportalen finns till för dig som vill bidra till en mer rättvis och hållbar värld. Vi har vägarna till förändring.

Globalportalen drivs av ForumCiv – en icke-vinstdrivande och partipolitiskt obunden biståndsorganisation som jobbar för demokrati och mänskliga rättigheter runt om i världen. Vi vill att alla människor ska ha makt att skapa förändring.

På Globalportalen hittar du fakta om världen, förslag på hur du kan göra skillnad i vardagen och hur du kan engagera dig ideellt. Vi guidar dig som vill ägna din karriär åt global hållbar utveckling, förmedlar lediga jobb på världsförbättrande arbetsplatser och anordnar event där du får träffa människor som jobbar med frågorna du brinner för.

Det här gör vi med hjälp av vårt nätverk som består av över 50 civilsamhällesorganisationer – och utan något annat syfte än att hjälpa så många som möjligt att bidra till en bättre värld.

Globalportalen har tidigare finansierats av Infokom-anslaget. I januari beslöt regeringen att lägga ner det anslaget och därför behöver vi din hjälp för att fortsätta vårt arbete. Swisha ett valfritt bidrag till 123 900 77 66 (mottagare: ForumCiv).

All insamling går via ForumCivs 90-konto, Plusgiro 90 07 76-6. Att vi innehar 90-konto innebär att vi granskas av Svensk Insamlingskontroll.

Taggar

Bistånd & utveckling Klimat & miljö Mänskliga rättigheter
Annons