volontär

Bli Dörröppnare hos Yrkesdörren

Flexibel ort

Yrkesdörren är ett integrationsinitiativ som genom möten vill underlätta och påskynda utrikes föddas väg in på den svenska arbetsmarknaden. På en arbetsmarknad där vartannat företag rekryterar via kontakter blir ett professionellt nätverk ofta avgörande, vilket skapar en klyfta mellan etablerade och utrikes födda svenskar. Du kan vara med och förändra detta!

Som Dörröppnare får du träffa någon inom samma bransch som dig, men som har en annan bakgrund. Under 1 timme träffas ni och delar erfarenheter, tips och kontakter. Yrkesdörren finns över hela Sverige och du kan välja om du vill träffa någon fysiskt eller digitalt.

Såhär enkelt är det:

1. Registrera dig och matchas
När du har registrerat dig kommer du att matchas med någon inom samma bransch som dig.

2. Träffas en timme
Tillsammans med din mötespartner väljer ni när, var och hur ni vill träffas. Under mötet kan ni utbyta erfarenheter, ge tips och råd samt bredda nätverk. Ni har tillgång till Yrkesdörrens samtalsguide som stöd.

3. Efter mötet
Om ni känner att det finns mer att prata om får ni självklart fortsätta att hålla kontakten efteråt – om inte så kan ni vara nöjda att ha träffat en ny person för ett ömsesidigt kunskaps- och erfarenhetsutbyte.
 

Läs mer och ansök

Taggar

Demokrati Jobb & karriär
Annons