Aleppo i Syrien är i dag en stängd stad. Kvar finns en kvarts miljon människor som saknar tillgång till mat, vatten och mediciner. Samtidigt faller bomber – inte sällan på sjukhusen.
Hussein är barnläkare och ansvarar för ett sjukhus som vi stödjer i östra Aleppo. Han berättar om den situation som just nu råder på sjukhuset. Och vädjar om en säker väg in i staden för mediciner, utrustning och sjukvårdspersonal.
"Sjukhuset har skadats tre gånger i bombattacker. Den allvarligaste inträffade i mitten av juli och sjukhuset tvingades stänga i tio dagar. De flesta avdelningar påverkades och vi arbetade hårt för att reparera vad vi kunde. Vid bombningarna den 3 och 6 augusti skadades sjukhuset igen. I dagsläget har vi öppet men kan bara ta emot akuta fall.
Människor är rädda för att gå till sjukhus. De ser dem som potentiella mål. De kommer bara till oss nu om det är en absolut nödsituation.
Sjukvårdspersonalen lider i östra Aleppo. Med så många patienter har varje läkare tillräckligt med arbete för två. De ser många sårade människor varje dag. Sjukvårdspersonalen, liksom resten av folket, kämpar. Men det råder brist på mat, bränsle och många grundläggande behov.
Vi brukade ge flera typer av vård på det här sjukhuset - kirurgi, pediatrik och intensivvård. Men bombningarna i östra Aleppo under den senaste månaden har tvingat oss att fokusera på krigsskadade, som de senaste veckorna utgör nästan 80 procent av patienterna.
Före belägringen hade vi mellan 8 000 och 10 000 patienter i månaden. Sedan början av juli kommer bara hälften så många. De flesta patienterna är krigsskadade och många av dem är barn.
Häromdagen dog två patienter eftersom det inte fanns tillräckligt med syrgas.
Vårt största problem är att intensivvårdsavdelningen (IVA) är fullbelagd. Vissa patienter tvingas stanna kvar i operationssalen eftersom det inte finns plats på IVA. Och med så många patienter stängs ventilatorn och syrgas ofta av på grund av överbelastning. Häromdagen dog två patienter eftersom det inte fanns tillräckligt med syrgas.
De få sjukhusen som finns kvar i staden är avgörande för människor ska överleva. Utan dem skulle människor långsamt dö. Vi hoppas verkligen att det öppnas en säker väg in som gör det möjligt för sjukvårdspersonal att återvända till staden och att mat och medicinsk utrustning kan komma in."
Hussein hade lämnat Aleppo för att fira Eid Al Fitr utanför staden och har inte kunnat återvända sedan den sista vägen in stängdes i juli. Han hoppas kunna återvända till sitt sjukhus så snart som möjligt för att fortsätta sitt arbete.