4 lediga jobb för ekonomer som vill förändra världen

Foto: Chris Briggs/Unsplasgh
Jobba

För dig som har pluggat ekonomi finns det många arbetsmöjligheter inom civilsamhället. Globalportalen listar 4 lediga ekonomjobb som du hittar just nu i vår platsbank. 

Svenska FN-förbundet söker en Ekonomiansvarig. Vi söker dig som redan har goda kunskaper i – och erfarenhet av – redovisning och finansiell uppföljning. Du har sannolikt ett tydligt verksamhetsfokus och god social och kommunikativ förmåga.

Ansök senast: 28 februari
Placering: Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av ekonomiarbete? Vill du bli en del av ett dynamiskt och internationellt team och utvecklas tillsammans med en växande organisation? RESCUE söker Redovisningsekonom.

Ansök senast: 18 februari
Placering: Stockholm

MyRight söker två engagerade och kompetenta personer för att förstärka vårt programteam med två tjänster. Som programhandläggare kommer du att ha ett särskilt ansvar för ekonomifrågor samt agera som stödfunktion till resten av teamet. 

Ansök senast: 3 mars
Placering: Stockholm

Vill du ta nästa steg i din utveckling? Är du en erfaren ekonom som gillar att ta ansvar och att ha många kontakter? Då har vi en intressant tjänst för dig. IQ Samhällsbyggnad söker projektekonom och ekonomiskt ansvarig.

Ansök senast: 20 mars
Placering: Stockholm

Annons