4 klimatrörelser som behöver dig

Foto: Mick De Paola / Unsplash
Volontär & Aktivism

Kämpa för klimatet tillsammans med andra! Globalportalen guidar dig genom klimatrörelsen så att du kan bli en del av något större.

  • Fridays for Future 

Den 20 augusti 2018 satte sig Greta Thunberg ensam utanför riksdagshuset i Stockholm för att skolstrejka. Fyra år senare är Fridays for Future en globala klimatrörelse som samlar tusentals elever och studenter i över 100 länder på alla kontinenter för att få vara makthavare att agera för att lösa klimatkrisen. Gå med i nästa klimatstrejk eller anmäl dig till ett intromöte för att engagera dig mer i rörelsen!

Joina Fridays for Future!

  • Fältbiologerna

Fältbiologerna finns för att vi lever på en planet där människans framfart äventyrar både vår och naturens framtid - därför behövs du. Som medlem ges du möjligheten att hänga i naturen och tillsammans med andra lära dig mer!

Joina Fältbiologerna!

  • Greenpeace

Greenpeace använder fredliga, kreativa metoder för att bana väg mot en mer grön och fredlig värld och för att konfrontera de system som hotar vår miljö. Du kan delta i deras digitala kampanjer eller aktivera dig ännu mer som volontär

Joina Greenpeace!

  • Världsnaturfonden WWF

WWF jobbar för att stoppa förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och vill bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Som ung kan du ansöka till WWF Sweden Youth; ett ideellt ledarskapsprogram som tränar dagens och morgondagens hållbarhetsledare.

Gå med i WWF!

Taggar

Klimat & miljö Mänskliga rättigheter Valet 2022
Annons