Svalorna Indien Bangladesh

Svalorna Indien Bangladeshs vision är en rättvis värld, fri från fattigdom, där människor med makt att påverka sina egna liv lever i solidaritet med varandra och i ett långsiktigt, hållbart samspel med naturen.

Svalorna Indien Bangladesh har arbetat med att bekämpa fattigdom och orsaker till förtryck och exkludering i 60 år. De arbetar tillsammans med gräsrotsorganisationer i Indien och Bangladesh, med människor som själva är drabbade av fattigdom och orättvisor och där förändring behövs som mest. Organisationen tror att hållbar och rättvis utveckling nås genom att människor får möjlighet att påverka sitt liv - och det samhälle de lever i.

I Sverige arbetar Svalorna Indien Bangladesh med att lyfta dessa frågor och kommunicera sitt arbete till den svenska allmänheten och till sina medlemmar. Tillsammans bygger de ett civilsamhälle med starka röster som tar ställning, något som är viktigare nu än på länge!

Är du mellan 20–30 år så kan du söka utlandspraktik genom Svalorna Indien Bangladesh och göra praktik i fält hos organisationens partners. Är du student kan du söka praktik vid kontoret i Lund. Och inte minst välkomnar Svalorna Indien Bangladesh alltid volontärer till Second Hand-butiken i Lund. Du kan också bli informatör om ekologiska fotavtryck!

Du kan stötta Svalorna Indien Bangladesh genom att bli månadsgivare eller ge en gåva.

Taggar

Klimat & miljö Försörjning Jämställdhet