Event

Visionsläger med Scenario 2030 (11-15 juni)

Tid:
Plats: Hjälmargården , Vingåker

I sommar samlas vi igen för att visonera och utbyta idéer kring hur vi bäst kan bli en del av ett verkligt hållbart samhälle. Vi kommer också ägna oss åt att kommunicera det vi tror på vidare ut till andra. Vi undersöker tillsammans olika sätt att göra detta och lägret är tänkt att stötta deltagarnas kreativitet.

På sommarlägret kan du delta i vår 5 delars workshop kallad "Djupdykning" (läs mer här). Den är tänkt fr.a. till dig som är ny i projektet, men har du varit med tidigare går det bra att vara med igen. Innehållet i lägret påverkas mycket av deltagarna själva och beroende på förkunskaper och intresse kommer vi att arbeta i mindre grupper för att fördjupa oss på olika sätt.

Du som varit med tidigare kan utveckla dina tankar om hur du vill att det hållbara samhället ska ta form, samt hitta verkningsfulla sätt att kommunicera dina idéer och inspirera andra.

Datum: 11 juni (start kl 15) - 15 juni (slut kl 14)
Plats: Hjälmargården, Hjälmargårdsvägen 1, 643 95 Vingåker
Pris: Gratis
Lakan: Ta med själv, finns även att hyra för 100:-

Om platsen: Hjälmargården är en lägergård belägen vid sjön Hjälmaren i Sörmland. Det finns en badplats i närheten och möjlighet till utflykter i skogen runtomkring. Vi kommer att bo i lägrets vandrarhem i 2- och 4-bäddsrum med egen dusch och toa. Vi kommer att ha ett eget kök där vi kan äta frukost tillsammans, fika och hänga. Lunch och middag äter vi i lägrets restaurang. Vi beställer vegetarisk kost till alla men du kan anmäla ifall du har andra preferenser (t.ex. veganskt eller kött/fisk) eller har särskild kostbehov.

Läs mer i Facebook-eventet!