Event arrangeras av Föreningen för Utvecklingsfrågor

Vägarna till utvecklingsjobben

Tid:
Plats: Campus Gotland, sal E31, Visby
Arrangör: Föreningen för Utvecklingsfrågor

Hur får jag ett jobb efter studierna där jag gör skillnad? Var kan jag jobba med de frågor jag brinner för? Hur fungerar utvecklingsbranschen?

Träffa FUF som kommer på besök till Campus Gotland den 22 maj kl 10-12 i sal E31 för att berätta om hur man kan engagera sig och få jobb inom global hållbar utveckling!

Vi kommer att prata om vårt praktikantprogram med 40 olika platser per termin på organisationer/myndigheter/företag inom utvecklingssektorn, såsom Sida, UD, Rädda barnen, Peaceworks, Plan International mm.

Med oss har vi Swedesd, ICLD och GHOST - Gotland Headquarters of Sustainable Thinkers som berättar om vad de jobbar med och hur man kan involvera sig i deras verksamhet. Vi har också med oss Sidas Enhet för kapacitetsutveckling på länk!

Det kommer vara föreläsningar som avslutas med mingel där du som student får möjlighet att nätverka och ställa frågor direkt till de olika deltagarna! Ett tillfälle du helt enkelt inte får missa om du vill jobba med att göra världen lite bättre efter dina studier!