======= &noscript=1"/> >>>>>>> master
Event arrangeras av Naturskyddsföreningen

Sverige kan vara helt förnybart 2040 – ta del av hur vi når dit!

Tid:
Plats: Digitalt
Arrangör: Naturskyddsföreningen

Vi vet att alla fossila bränslen måste fasas ut så snabbt som möjligt. Vi vet också att det går, och att det kräver politiska beslut. Var med på Naturskyddsföreningens digitala workshop om framtidens energiomställning.

Under workshoppen tittar vi på lösningar, samtidigt som vi reder ut några av de största frågetecknen. För hur ska energin räcka, och vad gör vi när det inte blåser? Det och mycket annat kommer Kristina Östman, energisakkunnig på Naturskyddsföreningen, prata om. Arrangör är Naturskyddsföreningen i Söderhamn och Ljusdal i samarbete med Naturskyddsföreningens rikskansli.

Anmäl dig till workshoppen här.

Föreläsningen baseras på rapporten Fossilfritt, förnybart, flexibelt – framtidens hållbara energisystem som släpptes av Naturskyddsföreningen hösten 2019. Efter den inledande presentationen kommer det finnas möjligheter att ställa frågor, både om omställningen i stort och utmaningarna och möjligheterna i Hälsingland specifikt.

Workshoppen kommer att hållas via mötesverktyget Teams. Mötesinbjudan skickar vi dig via mejl dagarna innan.

Den här digitala workshoppen är en av tre inom Naturskyddsföreningens kampanj “Fossilbefria Sverige”. Här kan ni läsa mer om de digitala workshopparna.