av RealStars

Volontärjobba hos RealStars

Visste du att du kan arbeta som volontär hos oss på Realstars och stödja vårt arbete mot trafficking och för Fair Sex? Som volontär kan du jobba med det som känns utvecklande och som passar dig bäst! Bra va?

Volontär

Vi välkomnar all hjälp vi kan få och söker dig som vill bidra med volontärarbete i Sverige. Att vara volontär hos RealStars innebär att du ger lite av din tid och ditt engagemang. Du bidrar i den mån DU kan.

Trafficking eller människohandel, som kan kallas vår tids slaveri, förekommer över hela världen. Under de senaste decennierna har den ökat i omfattning. Trafficking förekommer både mellan och inom länder. Alla länder drabbas och påverkas på olika sätt av trafficking. Därför arbetar vi med det positiva budskapet Fair Sex – sex ska ske på lika villkor och respekt, utan våld och tvång. För att vi ska kunna skapa förändring krävs det att aktivt arbeta för att få ut information, sprida kunskap och slå hål på de myter som finns om sextrafficking. Vi behöver dig för att lyckas med detta!

Bidra på det sätt som passar dig bäst

Att vara volontär hos RealStars är lätt då du engagerar dig i den mån av tid som du har och på det sätt som passar din personlighet. Det ger även en möjlighet att träffa likasinnade.

På våra volontärträffar träffar du de andra volontärerna och skapar nya kontakter, kanske till och med nya vänner. Du har även möjlighet att påverka RealStars kommande aktiviteter och forum där vi kan synas. Vi välkomnar alltid nya idéer och förslag och vill att alla ska känna att deras röst betyder något.

Bli volontär

Du hittar våra volontäruppdrag på volontärbyrån.

Skriv till ottilia@realstars.eu för mer information eller om du vill anmäla ditt intresse av att ingå i RealStars-teamet!

Annons