Volontär av Svalorna Indien Bangladesh

Svalorna Indien Bangladesh söker volontärer till second hand-butik

Vill du engagera dig i arbetet för mänskliga rättigheter och en mer klimatsmart framtid? Vill du få inblick i hur det är att driva secondhandbutik? Vi söker just nu volontärer som kan vara med och driva second hand-verksamheten genom att sortera varor, stå i kassan, utforma butikslokalerna och hjälpa kunder. 

Svalorna har en second hand-butik i Lund, där all vinst går till vårt arbete i Indien och Bangladesh. I butiken kan du botanisera bland en mängd plagg och prylar. Här finns kläder för herr, dam och barn, och en källarvåning fylld med spännande prylar.

Vi söker dig som vill hjälpa till i butiken med allt från att prata med våra härliga kunder till att exponera prylar och kläder. Hos oss lär du dig det dagliga butiksarbetet samtidigt som du bidrar till en mer hållbar värld. Dessutom blir du en nyckelperson i Svalornas arbete då butiken drivs helt i volontär regi.

Butiken har öppet två gånger i veckan men man får själv välja vilka dagar man kan vara med och hjälpa till, allt engagemang och all hjälp uppskattas. Du behöver inte ha någon särskild erfarenhet eller utbildning.

Oavsett erfarenhet så har vi plats för dig!

Butikens öppettider

Torsdag: 15:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00

Kontakta butiken

Telefon: 046-12 93 26
Epost: secondhand@svalorna.org

Du hittar butiken på Spolegatan 5 i Lund. Mer info om butiken och kommande evenemang hittar du på butikens Facebook och Instagram.

Annons