Volontär av Röda Korset

Röda Korset söker kökspersonal till sommarläger i juni


Kökspersonal sökes till Röda Korsets Sommarläger!

Kort om uppdraget

Du planerar och organiserar deltagarnas aktiviteter. Även köksarbete och städning ingår. Du leder ett team som har hand om alla förekommande uppgifter på ett läger. Uppdraget är ideellt.

Uppdragsbeskrivning

KÖKSPERSONAL SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 stödverksamheter för patienternas barn. För tionde året i rad anordnar vi i två sommarläger på en lägergård utanför Hässleholm i Skåne. Ett läger är endast för barn och ett läger för hela familjer. Oavsett läger så vill vi under fem dagar ge barnen ett avbrott från sin vardag och låta dem prova på massa roliga aktiviteter tillsammans med frivilliga från Röda Korset.

Till båda läger söker vi nu frivilliga köksansvariga som vill laga frukost, lunch, mellanmål och middag till lägrets alla 30 deltagare.

Som frivillig engagerar du dig ideellt och ingen ersättning ges annat än för reskostnader inom Skåne. Mat, boende och aktiviteter är gratis under lägerperioden.

Du som söker ska tycka att sommarläger med bakning, grillning, matlagning och lek låter som ett perfekt sätt att tillbringa sommaren på! Utöver det ska du vara en trygg person med ett stort hjärta.

Ingen speciell utbildning krävs utan all nödvändig kunskap ges under utbildningshelgen den 8-9 juni på en lägergård strax utanför Malmö.

Praktiska detaljer

KÖKSPERSONAL 17 juni – 22 juni och/eller 24 – 29 juni

Ett team om 2-3 personer som ansvarar för att laga frukost, lunch och middag till deltagarna och ledarna under lägret (ca 30 personer).

Du ska ha fyllt 18 år.

För frågor, kontakta: josefin.aldegren@redcross.se

Anmäl ditt intresse via Röda Korsets frivilligportal!

Annons