Volontär

MR-dagarna söker gruppledare för registreringsvärdar


Vill du vara med och genomföra MR-dagarna i Linköping 2019? Nu söker vi en strukturerad gruppledare som är ansvarar för de volontärer som bemannar registreringen under MR-dagarna.

Som gruppledare ansvarar du för en volontärgrupp både inför och under arrangemang. Rollen som gruppledare för MR-dagarnas registreringsvärdar innebär att tillsammans med volontärsamordnaren schemalägga runt 20-30 volontärer, samt att arbetsleda dem på plats med stöd av volontärsamordnaren. Du kommer under hela processen att ha dialog och stöd av volontärsamordnaren på Mänskliga Rättighetsdagarna som stöttar dig i ditt uppdrag och ger vägledning kring dina arbetsuppgifter.

Meriterande är om du har…

  • Erfarenhet av att arbetsleda
  • Erfarenhet av schemaläggning
  • Erfarenhet av att arbeta/volontärarbetet med evenemang
  • Bra organisatorisk förmåga

Specifika krav

Uppdraget omfattar

Ett introduktionsmöte i september med volontärsamordnaren på Mänskliga Rättighetsdagarna där du får ytterligare information om ditt uppdrag.
Uppskattningsvis 1-2 arbetsdagar under hösten för förberedande arbete innan forumet som kan fördelas efter eget önskemål.
En dags volontärutbildning där du träffar din grupp – som äger rum 26 oktober på Konsert & Kongress i Linköping. Deltagande innan och under forumet 13-16 november på Konsert & Kongress i Linköping.

Vad du får som är gruppledare på MR-dagarna

Volontärutbildning. Möjlighet att gå på ett seminarium per dag då du är schemalagd. Lunch, frukt och fika under dina arbetspass. Ett intyg efter genomfört uppdrag och en volontärgåva.

Ansökan:

Skicka din intresseanmälan senast 15 maj till info@mrdagarna.se och märk den ”Gruppledare registrering”. Inkludera en kortfattad beskrivning av dig själv och dina erfarenheter. Uppdraget är ej arvoderat. Du får efter avslutat uppdrag ett intyg från oss med detaljerad beskrivning av dina arbetsuppgifter som du kan använda som framtida referens.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Annons