Volontär av IM Individuell Människohjälp

IM söker frivilliga till Kvinnokraft

Kvinnokraft är ett projekt startat av IM som erbjuder kvinnor en trygg samlings­plats för gemenskap och självutveckling. Som deltagare får man bland annat gratis coaching, studiebesök, föreläsningar och mentorskap från näringslivet.

Vi söker nu engagerade volontärer som vill vara med i vårt arbete genom att stötta kvinnor att ta steget närmare arbete eller studier och därav bli självförsörjande.

I ditt uppdrag är du med och rekryterar deltagare till projektet, marknadsföring, hålla i presentationer/föreläsningar och träffarna med kvinnorna. Man arbetar både självständigt och tillsammans med projektledaren och andra volontärer. Vid våra möten med kvinnorna är man alltid minst två volontärer.

Specifika önskemål eller information: 

Minst 18 år.Du är en öppen, nyfiken och intresserad av att arbeta med individer med olika bakgrund. Är du flerspråkig så är det önskvärt.

Minimiåtagande: 

Minst tre gånger i månaden.

När och var genomförs uppdraget: 

Träffarna hålls en gång i veckan i två timmar under dagtid i lokalen Varda på Rosengård. Har man inte möjlighet att vara med under träffarna någon gång kan vissa uppgifter göras på distans.

Anmäl ditt intresse här!

Annons