Volontär av Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet (IKFF)

IKFF Göteborg söker frivilliga

Vill du engagera dig för fred, frihet och feminism?

Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet Göteborgskretsen söker engagerade fredsvänner till vår program-, info- och affärsgrupp.

I vår förening får du en möjlighet att träffa kvinnor i alla åldrar som engagerar sig för fred. Genom att träffas och göra aktiviteter lyfter vi tillsammans det feministiska perspektivet i fredsfrågor som rör kvinnor, fred och säkerhet.

Kvinnor behövs för att vi ska kunna uppnå fred i världen!

  • Som engagerad i programgruppen kommer du tillsammans med andra medlemmar att planera utåtriktade aktiviteter såsom till exempel filmvisningar, föreläsningar, fredsfikor eller event med andra organisationer.
  • Infogruppen tar hand om vår Facebooksida, hemsida och Instagram. Det finns även möjlighet att skriva broschyrer eller låta fantasin flöda för att sprida vårt budskap.​
  • Affärsgruppen tar hand om försäljning på Kronhusets julmarknad, loppmarknader och Bokmässan. Detta är viktigt för att vi ska kunna få in pengar och fortsätta ha en lokalkrets i Göteborg.
  • Vi söker även personer som kan vara med i valberedningen för att få fram en styrelse till nästa år.

Förutom all erfarenhet som är bra att ha på CV får du även en möjlighet att ingå i en kvinnofredsrörelse som funnits i över hundra år och finns i 35 länder. Det finns alltså stora chanser att få kontakter med IKFF-medlemmar i andra länder.

Kvinnokraft är bättre när vi är många. Vi hoppas du vill vara med och arbeta för fred, frihet och feminism!

Läs mer och ansök

Annons