Volontär av Erikshjälpen

Erikshjälpen söker frivilliga till prova på-dag

Hos Erikshjälpen Second Hand är alla som har lite extra tid över välkomna in för att hjälpa till på våra olika avdelningar, i gåvomottagningen, stå i kassan eller kanske servera på Eriks Café. På Erikshjälpen Second Hand finns det många medarbetare, anställda, volontärer, praktikanter och så vidare, vår gemenskap är stor och kärleksfull!

Är du kanske lite nyfiken på hur det skulle vara att vara en volontär hos oss på Erikshjälpen Second Hand i Norrköping men kanske inte riktigt är säker på hur många timmar du vill arbeta, på vilken avdelningen du vill hjälpa till på eller om du vill hjälpa till på vardagarna eller på helgerna, då har du chansen att prova på att vara volontär hos oss!

Som volontär kan man hjälpa till vid alla våra avdelningar. Gillar du kläder kanske du vill vara på vår klädavdelning, är du en bokmal så passar vår bokavdelning bättre eller är du en social människa som älskar att prata med andra människor då kanske kassan eller Eriks Café passar dig bäst!

Så har vi såklart andra avdelningar med så som hem och hushåll, el, hobby och fritid, skor och assessorer, tavlor, möbler eller så vill du kanske ta emot gåvor från våra gåvomottagare eller arbeta mer med kroppen och hjälpa till på vårt lager. Det är just du som får prova på och testa dig fram för att se om just volontärarbete är något för dig och i sådana fall på vilken avdelning.

Genom att vara med på en prova på dag som volontär hos oss på Erikshjälpen Second Hand, Norrköping så har du chansen att testa hur det är att vara en volontär och bestämma ifall det är något för just dig eller inte. Vi har inga krav på dig som kommer och testar att du skall börja som volontär med en gång eller överhuvudtaget utan vi är glada över visat intresse och för att vi får träffa nya människor!

Hos oss på Erikshjälpen Second Hand välkomnar vi alla som vill hjälpa till, vare sig du är gammal, ung, kille, tjej eller har speciella behov, vi erbjuder alla en chans att få visa vad just du klarar av och vill hjälpa till med. Vilja och glädje är de enda kraven vi har på våra volontärer och väljer du att volontärarbeta på Erikshjälpen Second Hand i Norrköping så kommer du med i vår gemenskap där alla behandlas likadant och alla är välkomna!

Vi söker både unga, gamla, allt mitt emellan, tjejer och killar så välkommen in på vår hemsida Erikshjälpen Second Hand eller till vår butik på Järngatan 23, Norrköping för att veta mer eller bara för att besöka vår härliga butik!

När och var ska uppdraget genomföras: 

Prova på dagarna utförs på Erikshjälpen Second Hand i Norrköping på Järngatan 23. Mer information om när och hur dags bestäms vid den intresserades kontakt med butikschefen på Erikshjälpen Second Hand, Norrköping.

Specifika önskemål eller information: 

Vi söker just dig som har ett intresse för att sortera varor, se till att de är säljbara, prismärkning av varorna, utplockning av varor i butiken samt att hjälpa till på lagret, vid gåvomottagningen, i Eriks Café och hantera kassasystemet. Det är viktigt att du kan arbeta tillsammans med de andra medarbetarna i butiken och att du har ett öga för kvalitén på varorna och har ett bra omdöme för vad som kan och inte kan säljas. Du behöver inte ha tidigare erfarenheter, all utbildning sker på plats och under tiden som volontärarbetet pågår. Vi uppskattar att du håller dina tider och att du vid sjukdom eller annan frånvaro meddelar oss på Erikshjälpen!

Minimiåtagande: 

Passens längd bestäms under överenskommelse med butikschefen på Erikshjälpen Second Hand, Norrköping.

Ansökan:

Anmäl ditt intresse här!

Annons