Volontär av Erikshjälpen

Erikshjälpen söker fotograf/stylist

BORÅS. Gillar du att fotografera? Eller är du trendsäker och duktig på att styla outfits och stilleben? Ta chansen att göra gott och samtidigt utveckla dina förmågor i ett kreativt team – välkommen som volontär i Erikshjälpen Second Hands e-handel i Borås!

När du engagerar dig ideellt inom Erikshjälpen Second Hand gör du skillnad för både miljö och barn som lever i utsatthet i Sverige och utomlands.

Erikshjälpen Second Hands e-butik har kontor och studio i Borås. Vi får in mängder med fina skänkta kläder, skor, väskor och retroporslin varje dag. Guldkornen väljs ut, stylas, fotograferas och laddas upp med en varubeskrivning. Vi jobbar snabbt och effektivt för att hinna få upp alla godbitar på webben, så ju mer stilsäker du är desto bättre.

Varmt välkommen att kontakta oss, oavsett om du är student, pensionär, jobbar eller inte jobbar. Tidigare erfarenhet av fotografering eller styling och en god språklig förmåga är ett plus, men vi utbildar också på plats.

Nyfiken på uppdraget? Hör av dig så berättar vi mer!

hanna.oberg@erikshjalpen.se
076-78 24 144

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverigeledande med ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.

Annons