Volontär av Erikshjälpen

Erikshjälpen Second Hand söker frivilliga

Bli volontär hos Erikshjälpen Second Hand!

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som sedan 1990 vuxit till ett 60-tal butiker i Sverige. Våra skänkta gåvor genererar bistånd som blir till utbildning, hälsa, trygghet och skydd för barn och unga runt om i världen. Samtidigt arbetar vi socialt för personlig utveckling tillsammans med människor som behöver praktisera eller arbetsträna. Som volontär hos oss kan du arbeta i vår beredning där vi tar emot gåvor som sedan sorteras och gås igenom på våra olika avdelningar där vi hittar en uppgift som passar dina intressen. Du kan också arbeta i vår butik med skyltning, försäljning och kundservice!

Brinner du för mode och textil? Arbeta på vår textilavdelning! Se alla guldkorn komma in som gåvor, bidra till ett mer hållbart mode och jobba med visual merchandising i vår butik. Är du intresserad av möbler och inredning? Välkommen att prova på hem & hushåll eller möbelavdelningen!

Är det kundservice som är din grej? Skaffa dig sälj- och kassavana i vår butik och se till att våra kunder hittar sina nya favoritfynd och får en härlig kundupplevelse. Eller varför inte jobba i Farbror Eriks Kafé och ge våra besökare en trevlig fikastund!

Erikshjälpen Second Hand i Borås är en fräsch second hand-butik där du kan bidra till något fantastiskt samtidigt som du samlar in erfarenhet att sätta på CV:et. Din handling gör skillnad!

Specifika önskemål eller information: 

Du behöver ingen speciell förkunskap, du får den information och stöd du behöver här!

Minimiåtagande: 

Vi önskar att du kan genomföra minst ett par pass i månaden, men vi är väldigt flexibla gällande arbetstider.

När och var genomförs uppdraget: 

Borås, dagtid och lördagar.

Anmäl ditt intresse här!

Annons