av PeaceWorks

PeaceWorks söker utlandsvolontärer

Är du sugen på att åka iväg på volontärutbyte? PeaceWorks har flera olika utbyten, oavsett om du vill vara borta länge, lite kortare eller åka jorden runt.

Volontär

PeaceWorks är en ideell organisation. Det innebär att vi inte tar ut några vinster eller tjänar pengar på att du åker som volontär.

Vi erbjuder volontärprojekt för dig med eller utan tidigare erfarenhet. När du åker som volontär med oss ingår en förberedande utbildning där vi fördjupar oss i globala maktstrukturer och diskuterar vad du som volontär kan göra för att skapa positiva och ömsesidiga utbyten på plats i värdlandet.

Som volontär med oss blir du fredsarbetare. Vi ser nämligen på våra volontärutbyten som viktiga vägar till fred. Du blir också inbjuden till en hemkomst-träff i syfte att följa upp och utvärdera ditt utbyte, men också för att ta till vara på dina erfarenheter och ditt engagemang. Du kanske vill driva ett eget projekt för fred när du kommer hem? Då hjälper vi dig med det.

På projektet bidrar du med dina erfarenheter och din energi samtidigt som din förmåga till kritisk reflektion utvecklas. Dessutom får du lärdomar och vänner för livet, kanske lär du dig ett nytt språk!

Sök bland våra projekt här - och hitta projektet som passar just dig!

Om du hittar flera projekt väljer du ett Jorden Runt-utbyte – då reduceras din avgift!

Annons