av Föreningen för Utvecklingsfrågor

Bli FUF-korrespondent!

Är du eller någon du känner intresserad av att bli FUF-korrespondent?

Många FUF-vänner befinner sig ute i världen för att arbeta, göra praktik, skriva uppsats eller jobba som volontär. Deras insikter, analyser och kunskaper kan aldrig nog tas till vara och därför har FUF skapat bloggen och webb-tidningen för att de på ett lätt sätt ska kunna dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser och berätta om de frågor som ligger dem närmast hjärtat.
Volontär

Vi på FUF är övertygade om att unga ute i världen, som t.ex. har fått sin första utlandsanställning, gör MFS, utlandspraktik eller reser runt, har ovärderliga kunskaper om globala utvecklingsfrågor där just de befinner sig. Detta vill vi uppmärksamma genom FUF-korrespondenterna.

Vi söker ständigt unga vagabonder med intresse för globala utvecklingsfrågor som vill rapportera hem till Sverige via bloggen FUF-korrespondenterna, webbtidningen FUF i Världen och Instagramkontot @fufkorrespondenterna.

För tillfället har vi t.ex. ett gäng lediga platser i tidningen som utkommer i februari. Alla intressenter, oavsett tidigare erfarenheter, är välkomna att kontakta fuf@fuf.se.

Annons