Volontär & Aktivism av ActionAid

Strong Women Challenge

35 procent av alla kvinnor i världen utsätts för våld och var femte kvinna kommer någon gång att utsättas för våldtäkt eller försök till våldtäkt. Detta måste få ett stopp!

Strong Women Challenge är träningsutmaningen som bekämpar våld mot kvinnor och krossar patriarkatet! Genom att anta utmaningen och starta en insamling stärker du både din kropp och ditt sinne, samtidigt som du är med och skapar stor förändring genom att samla in pengar till ActionAids arbete. I 14 dagar kommer du att träna tillsammans med vår fantastiska ambassadör Fitnessfeministen, Sara Dahlström. Stå upp för kvinnors rätt till sin kropp tillsammans med oss!

Startskottet går den 1 september och anmälan öppnar den 9 augusti.

  • Starta en insamling
  • Stärk dig själv
  • Se din insamling växa
  • Krossa patriarkatet

Anta utmaningen!

Kick-off i Rålis

På lördag den 29/8 vill vi kicka igång Strong Women Challenge på riktigt tillsammans med er! Varmt välkomna till Rålambshovsparken för en lördag full av energi, träningsglädje och såklart – jämställdhet!

Vi kommer att anordna gratis träningspass på plats (livestreamas även på vår instagram), Vi kommer även ha ett panelsamtal tillsammans med våra ambassadörer, bland annat Fitnessfeministen - Sara Dahlström, Patriarkatetochjag - Elin Johansson och Atilla Yoldas, kring mäns våld mot kvinnor och varför de valt att engagera sig i Strong Women Challenge. Kom och joina oss på lördag!

Läs mer här

Taggar

Jämställdhet Mänskliga rättigheter
Annons