Praktik

Amnesty International söker praktikant inom Kampanj

Malmö / Lund

Amnesty International

På Amnesty Internationals svenska sektion erbjuds du kvalificerad yrkespraktik på världens största människorättsorganisation. Som praktikant hos oss medverkar du aktivt i det dagliga arbetet på sekretariatet under handledning av Amnestys personal. Under praktikperioden får du mycket god insyn i och kunskap om Amnestys arbete med mänskliga rättigheter och om hur en ideell organisation kan fungera. Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola och vill göra praktik i höst.

Kampanjgruppen tillhör avdelningen Opinion och Påverkan. Gruppen syftar till att skapa engagemang och aktivitet inom våra kampanjer och aktioner. Genom att inspirera och skapa möjlighet för många att stå upp för mänskliga rättigheter bidrar gruppen till Amnestys påverkansarbete.

Som praktikant inom kampanj arbetar du med att ge stöd till den lokala kampanjorganiseringen som utförs och planeras av våra aktivister. Du ingår också i ett eller flera av våra människorättsteam. Människorättsteamen planerar aktiviteter samt skapar innehåll i våra kampanjer och är kopplade till olika rättighetsfrågor.

Sista ansökningsdag

13 apr

Läs mer och ansök

Taggar

Mänskliga rättigheter