av AFS Interkulturell Utbildning

Har du funderat på att studera utomlands nästa år?

Costa Rica, Indonesien, Island eller Colombia? Nu är det hög tid att anmäla sig till utbytesprogram 2018!

Nyhet

Nu är det februari och det börjar närma sig sista ansökningsdag för de som skulle vilja åka på utbytesår i höst tillsammans med AFS Interkulturell Utbildning.

Ansök senast 15 februari 2018

Vad innebär det att åka på utbytesår?

Bli global
Bo med en ny familj i ett annat land. Upplev nya traditioner. Ta dig tid att uppskatta, värdera och fördjupa dina perspektiv och insikter om andra kulturer, religioner och viktiga världsfrågor.

Bli förändring
Öppna dina sinnen för ett nytt sätt att se på världen och hjälp andra att se världen på sättet du upplever den. Bygg broar mellan kulturer genom att skapa livslång vänskap.

Bli flytande
Gå i en ny skola, lär dig ett nytt språk och hitta sätt att knyta an till folk från andra kulturer och bakgrunder – kompetenser du kommer att ta med dig hem och använda under en livstid.

Bli dig själv
Upptäck nya saker om dig själv och din plats i världen. Lär dig att vända utmanande situationer till värdefulla möjligheter att växa och mogna.

Informationsmöten för dig som är nyfiken

För er som undrar något eller har allmänna funderingar, så har vi infomöte i Stockholm 13 februari och i Karlstad 19 februari.

Vi berättar om AFS, hur det är att åka som utbytesstudent och har en panel med returnees som kan svara på frågor. Kom förbi och ta en fika med oss, medan du får svar på alla dina stora och små frågor!

Kan du inte komma på infomötet så kan du självklart kika in på AFS:s hemsida eller skicka oss ett meddelande via hemsidan! 

AFS Interkulturell Utbildning är en ideell förening med verksamhet i 55 länder. Vi vill arbeta för fred genom att öka förståelsen mellan människor och kulturer.

Annons