nyhet av We Effect

Fondspara och låt hjärtat vara med

Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.
Om du väljer att spara i en hållbarhetsfond tar företagen ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik. We Effect har fått drygt 120 000 kr till sin verksamhet tack vare Swedbanks Humanfond.

Om du sparar i Swedbank Robur Humanfond är du en av de som 2013 bidragit med totalt 126 570 kronor till We Effects arbete. Varje år får verksamheten två procent av ditt sparkapital. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

- Att spara i Swedbank Robur Humanfond är ett väldigt enkelt sätt att ge ett bidrag till We Effects arbete. Vi tackar alla nuvarande fondsparare och hoppas att än fler ska spara i Humanfonden och välja We Effect som mottagare, säger Katarina Andersson, insamlingschef på We Effect.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Så sparar du

Du kan börja spara eller ändra ditt sparande i Swedbank Robur Humanfond på något av Swedbanks eller sparbankernas kontor, hos telefonbanken eller i internetbanken. Du väljer ideell organisation i samband med att du börjar spara.

Taggar

Global ekonomi