av AFS Interkulturell Utbildning

Åk på utbytesår till Latinamerika!

Är du redo för ditt livs äventyr och vill komma iväg redan till våren? Vi har platser kvar till Colombia och Costa Rica!

Nyhet

AFS erbjuder skolårsprogram till mer än 50 länder världen över. Du som är mellan 15 och 18 år gammal kan delta i ett skolårsprogram där du bor i värdfamilj och går i skolan i ett annat land under ca. 10 månader.

Ett år i Latinamerika kommer att ge dig spanskan. Spanskan kommer öppna nya vägar i ditt liv, såväl personligt som yrkesmässigt.

Nästan 400 miljoner människor talar detta vackra språk. Det är världens tredje språk efter kinesiska och engelska. Spanska talas förutom i Latinamerika och i Spanien främst i USA, där spanskan talas av närmare 40 miljoner människor spridda över stora delar av landet. Spanskan är idag Kaliforniens största språk. USA är det nästa största spansktalande landet i världen efter Mexiko – större än Spanien!

Sista chansen att resa på utbytesår i vår!

Colombia

Vill du uppleva en unik mix av olika kulturer, språk, landskap, ett otroligt varmt och vänligt folk, som njuter av musik, dans och kanske världens godaste kaffe? Då är Colombia landet för dig!

För dig mellan 14 år – 17 år och 10 månader. Mars 2019 – januari 2020.

Costa Rica

Costa Rica är ett av Latinamerikas mest utvecklade länder. Litet, men spännande. En fjärdedel av landets yta är skyddad i 26 nationalparker och här finns en massa djur och växter i regnskogarna. Det lilla landet har ingen militär, den avskaffades av en modig president redan 1948 samtidigt som man införde demokrati. Sedan dess har landet varit utan krig och haft en bra ekonomisk och social utveckling.

För dig mellan 15 år – 17 år och 9 månader. Februari 2019 – januari 2020.

Ansök

Lämna en intresseanmälan på AFS:s hemsida eller hör av dig direkt till fanny.sandvik@afs.org

Sista ansökningsdag är 15 oktober 2018.

Annons