5 lediga kommunikations­jobb i civilsamhället

Bild: Kelly Sikkema, Unsplash.
Jobba

Vill du jobba med kommunikation för en bättre värld? Vår platsbank är just nu full av möjligheter inom svenskt civilsamhälle, även för dig som söker praktik eller vill bli volontär!

  • Webbredaktör på Bris - Barnens rätt i samhället

Vill du vara med och utveckla Bris kommunikation och bris.se? De söker efter en webbredaktör som drivs av att skapa en digital miljö och upplevelse som är både inspirerande och användarvänlig.

Sök senast: 10 februari.

Placering: Stockholm.

Läs mer och ansök!

  • Webbansvarig på Bris - Barnens rätt i samhället

Bris är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. De har under de senaste åren vuxit och söker därför nu efter en ny kollega till enheten för kommunikation och påverkan.

Sök senast: 10 februari.

Placering: Stockholm.

Läs mer och ansök!

  • Copywriter/kommunikatör på Erikshjälpen

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar? Erikshjälpen är inne i en spännande fas och Kommunikation- och insamlingsavdelningen behöver utökas med två kreativa skribenter.

Sök senast: 12 februari.

Placering: Huskvarna.

Läs mer och ansök!

  • Digital marknadsförare på Islamic Relief Sverige

Har du lätt för att påverka såväl muntligt som skriftligt? Är du kreativ och nyfiken på trender och nyheter? Vill du arbeta i en organisation som gör skillnad för människor i utsatta situationer? Då kan du vara den Islamic Relief söker!

Sök senast: 31 januari.

Placering: Stockholm.

Läs mer och ansök!

  • Innehållsproducent på Läkare Utan Gränser

Vill du vara med och förklara varför gåvor som skänks till oss behövs och verkligen gör nytta? Läkare Utan Gränser söker en till innehållsproduktionsstjärna till marknadsenheten på insamlingsavdelningen på sitt kontor i Stockholm.

Sök senast: 2 februari.

Placering: Stockholm.

Läs mer och ansök!