Karriärworkshop: så får du drömjobbet utomlands!

Jobba

Drömmer du om att jobba på FN, ambassad eller att få en utlandstjänst på en biståndsorganisation? Då är den här workshopen för dig!

Globalportalen bjuder in representanter från UNICEF Libya, Sveriges ambassad i Mexico och Act Svenska Kyrkan för att prata om vad deras jobb innebär, vilka utmaningar de möter i sitt arbete och vad de har för tips till unga personer som vill jobba internationellt i framtiden!

Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på att jobba i biståndsbranschen, oavsett om du är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i hur det är att jobba internationellt och möjlighet att knyta kontakter och ställa frågor till paneldeltagarna.

Medverkande

  • Désirée Hermann jobbar som diplomat på Sveriges ambassad i Mexico City. Hon har tidigare arbetat med utvecklingsprojekt på Madagaskar och i Colombia, och gjort praktik på svenska FN-representationen i New York.
  • Hanna Norelius jobbar som Health and Nutrition Officer på UNICEF Libya, genom JPO-programmet. Hon har tidigare arbetat för UNICEF i Liberia och har en bakgrund inom global hälsa.
  • Peter Svensson arbetar för Act Svenska Kyrkan som regional representant för Östafrika och Afrikas horn, med fokus på Sydsudan och regionala partnerorganisationer. Han har tidigare arbetet med utvecklingsfrågor och humanitärt arbete åt en rad olika organisationer i bl.a. Liberia och Sierra Leone.

Praktiska detaljer

Workshopen sker digitalt via Zoom. Länken för att delta skickas ut på morgonen den 30:e september.

Anmäl dig via Eventbrite!

Taggar

Bistånd & utveckling
Annons