Karriärworkshop: bli framtidens biståndskommunikatör

Jobba

Hur är det att jobba med kommunikation på en människorättsorganisation? Hur väcker vi känslor och engagemang utan att reproducera stereotypa uppfattningar om människor? Vad är experternas tips till dig som vill jobba med de här frågorna i framtiden?

Drömmer du om att jobba med kommunikation och mänskliga rättigheter? Globalportalen och LSU bjuder in erfarna kommunikatörer från tre av Sveriges största biståndsorganisationer för att prata om hur de jobbar, vilka etiska dilemman de möter i sitt arbete och hur de ser på framtidens kommunikation!

Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i hur det är att jobba med kommunikation på en människorättsorganisation och möjlighet att knyta kontakter och diskutera tillsammans med kommunikatörer från Amnesty International Sverige, Kvinna till Kvinna och Plan International Sverige.

Workshopen avslutas med att de inbjudna gästerna delar med sig av sina bästa karriärtips för kommunikatörer och du får chansen att ställa frågor!

Medverkande

Johanna Lingaas Türk, Kvinna till Kvinna

Anna Lundgren, Plan International Sverige

Sara Bessa, Amnesty International Sverige

Samtalet leds av Mona Nechma från LSU

Praktiska detaljer

Workshopen sker digitalt via Zoom. Länken för att delta skickas ut till anmälda deltagare dagen innan.

Anmäl dig via Eventbrite

Obs! Eventet är fullbokat men du kan maila info@globalportalen.org för att bli uppskriven på väntelistan. Då hör vi av oss till dig om det blir platser lediga!

Taggar

Bistånd & utveckling Kurser & utbildningar Mänskliga rättigheter