Karriärworkshop: ansökningar och rekrytering

Jobba

Vill du jobba med bistånd men är osäker på vilka tjänster som finns och vad du ska tänka på när du söker dem? Är du student eller i början av ditt arbetsliv? Då är den här workshopen för dig!

Torsdag 28 oktober 16:00-18:00 bjuder Globalportalen in representanter från Kvinna till Kvinna, IM och Impactpool för att prata om rekryteringsprocesser inom utvecklingssektorn, vad man ska tänka på när man skriver sin ansökan och vad de har för tips till unga personer som ska söka sitt första jobb!

Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på att jobba i biståndsbranschen, oavsett om du är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i vilka tjänster som finns, hur rekryterare brukar arbeta, och möjlighet att knyta kontakter och ställa frågor till paneldeltagarna.

Medverkande

  • Emma Eklund jobbar som HR Officer på Kvinna till Kvinna, en av världens främsta kvinnorättsorganisationer som finns på plats i totalt 20 länder.
  • Sara Fallström jobbar som HR Generalist på IM, en organisation som arbetar globalt i samarbete med lokala aktörer för en jämlik och medmänsklig värld.
  • Marlene Björnfot jobbar med Client Relations på Impactpool, en karriärplattform som samlar lediga tjänster och hjälper folk som vill jobba inom den idéburna sektorn.

Praktiska detaljer

Workshopen sker digitalt via Zoom. Länken för att delta skickas ut på morgonen den 28:e oktober.

Anmäl dig via Eventbrite!

Taggar

Bistånd & utveckling
Annons