av Röda Korset

Stoppa hungern!

Vill du göra mer för de människor som har drabbats av hungerkatastrofen vid Afrikas horn? Skänk ett bidrag och stötta Röda Korsets arbete!

Kampanj

Hungern slår just nu hårt mot flera länder som Kenya, Somalia, Sydsudan och Etiopien. Problemet är orsakat av torka, konflikt eller katastrof. Situationen gör att skördar slår fel, att boskap dör, att jobben blir färre och att människor inte får tillräckligt med mat och vatten.

Röda Korset är på plats och stöttar upp genom att bland annat dela ut matpaket, hjälpa familjer att ersätta boskap, ge sjukvård, hjälpa till med vatten och sanitet, stötta jordbruk och utbildar personer för att långsiktig kunna bryta problemen.

Ge en gåva:

  • Swisha till 1230310748 och skänk valfritt belopp för att hjälpa oss i vårt arbete att stoppa hungern.
  • Bli månadsgivare! Som månadsgivare är du en del av världens största mänskliga skyddsnät. Du är ambulansen i det brinnande kriget, sjuksköterskan som räddar liv i skottlinjen, och matpaketet som delas ut i flyktinglägret. Som månadsgivare är du med och hjälper långt efter att media tystnar, för att återuppbygga samhällen och ge människor en ny framtid.
  • Ge en gåva via bank eller med kontokort!

Ge ett bidrag och dela denna information. Hjälp oss arbeta för att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof.

Annons