Kampanj

Bli Bloggare för varenda unge

Foto: UNICEF/Josh Estey.

Ett sätt att hjälpa barn världen över är att bli Bloggare för varenda unge. Då blir du en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling.

Som Bloggare för varenda unge får du, under våra tre årliga kampanjer och vid väl valda tillfällen, ett mejl med tips på hur du kan vara med i kampen för varenda unge. Och du väljer själv om du vill delta eller inte. Det kan handla om att uppmärksamma en katastrof, en viss barnrättsfråga, att lägga upp en banner eller att vara en del av en webbaserad kampanj. Du får gärna publicera egna texter på området eller använda dig av våra. Och du kan när som helst välja att avsäga dig mejlutskicken.

Vi tar avstånd från alla former av kränkningar och diskriminering och förbehåller oss rätten att stänga av bloggare från nätverket med stötande eller olämpligt innehåll som strider mot vår värdegrund. Vi ställer oss inte bakom innehållet som respektive bloggare publicerar i övrigt. Vi förutsätter att du som är med i vårt bloggnätverk delar vår värdegrund om att alla människor har lika värde och samma rättigheter.

Anmäl dig till vår intresselista genom att skicka ett mail till: daniela.holm.verzola@unicef.se

Ps. Glöm inte att skicka med din bloggadress.

Du kan också skriva om kampen för varenda unge genom att publicera en text på din blogg.

Taggar

Mänskliga rättigheter