Ge ett bidrag av Svalorna Indien Bangladesh

Stöd Svalorna Indien Bangladesh

Engagerade människor är avgörande för Svalornas arbete. Vi välkomnar dig som vill bidra med din tid, ditt engagemang och/eller dina pengar!

Bli aktiv

Delta på våra aktiviteter! Svalorna anordnar regelbundet föreläsningar, seminarier och andra utåtriktade aktiviteter. Håll utkik på hemsidan eller anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev via e-mail. Maila info@svalorna.org

Vår loppis drivs till stor del av frivilliga och intäkterna går till Svalornas verksamhet. Hjälp till att sortera prylar, stå i kassan, prismärka och sortera varor samt med marknadsföring och utformning av butiken!

Bli medlem

Visa ditt stöd för Svalorna genom att bli medlem. Du blir medlem genom att betala in 240 kr till Plusgiro: 90 12 34-5. Skriv “medlemskap”, namn och adress i meddelandefältet. Du kan också betala medlemsavgiften via autogiro (minst 20 kr/mån). Ladda ner blanketten här. Skriv sedan ut blanketten, skriv på de efterfrågade uppgifterna och posta det sedan till vår adress:

Svalorna Indien Bangladesh
Spolegatan 5
222 20 Lund.

OBS: Vi behöver din autogiroblankett med din underskrift i orginal.
Några gånger per år får du ett medlemsblad hemskickat med information om Svalornas verksamhet. Meddela oss också gärna din e-mailadress!

Ge en gåva

Svalorna är en ideell förening och vårt arbete i Indien och Bangladesh är beroende av de gåvor vi samlar in. Ge en gåva till Plusgiro: 90 12 34-5

Sms:a “SvalornaIB” till 729 70 så skänker du 50 kr till Svalornas arbete.
Sms:a “Svalorna IB 100″ till 729 70 så skänker du 100 kr till Svalornas arbete.
Sms:a “Svalorna IB 200″ till 729 70 så skänker du 200 kr till Svalornas arbete.
Stöd oss gärna genom att bli månadsgivare via autogiro. Ladda ner blanketten här, fyll i och skicka till oss!

Godhandling.se

Svalorna är ansluten till Godhandling.se. Det är en hemsida där de flesta kända nätbutikerna och ideella organisationerna är samlade. När du ändå ska handla på nätet gör det via godhandling.se så betalar företaget endel av summan till Svalorna. Läs mer om Godhandling.se här.

Annons