av Läkare Utan Gränser

Stöd Läkare Utan Gränser

En syrisk pojke på flykt får en varm kram vid vår mobila klinik i Röszke vid gränsen mellan Ungern och Serbien. Foto: Ana Lemos
Ge ett bidrag

Det finns många sätt att skänka pengar till vårt livräddande arbete. Du kan t.ex. bli månadsgivare, skänka enstaka gåvor eller varför inte gå ihop ett gäng och donera pengar genom att starta en egen insamling?

Bli månadsgivare

När katastrofen är ett faktum ser våra månadsgivare till att vi kan komma fram omedelbart för att rädda liv och lindra nöd där det behövs mest.

Du väljer själv hur mycket du vill stödja oss med. Till exemepl så kan 200 kronor kan räcka till en tredagars malariabehandling för 32 personer.

Bli månadsgivare

Starta en egen insamling

Varje dag blir vi kontaktade av människor från norr till söder som vill göra en insats för människor i nöd. Om det är någonting vi ser så är det att Sverige sprudlar av kreativa insamlingssidéer och vi är så glada för all hjälp vi kan få!

Många väljer att göra en insamling i samband genom att anordna en aktivitet. Konserter, kanelbulleförsäljning eller bandyturnering – stort eller smått spelar ingen roll, det viktiga är ditt engagemang.

Starta en egen insamling

Taggar

Katastrofer Krig & fred Hälsa