Ge ett bidrag

Bli medlem i Svenska FN-förbundet

Bild: Svenska FN-förbundet.

Som ung kan du påverka och förändra för framtiden – och ditt engagemang behövs. Starta din FN-resa med oss!

Genom vår ungdomsverksamhet får du tillgång till flera verktyg för att göra skillnad och bidra till en bättre värld genom att engagera dig i de frågor som just du brinner för. Det bästa sättet är att ta steget och aktivera dig genom din lokala FN-förening. Föreningarna driver viktiga informationsprojekt och insamlingar inom olika frågor och utgör en lokal mötesplats för oss som brinner för globalt samarbete. Du både utvecklas som person och har väldigt roligt.

Som ungdomsmedlem får du:

  • Möjlighet att utvecklas och göra skillnad, genom att aktivera dig i din lokala FN-förening.
  • Stöd, tips och råd från förbundets ungdomssekreterare.
  • Möjlighet att söka nationella uppdrag i FN-förbundet (Referensgruppen, FN-förbundets ambassadörer), liksom praktikplatser på kansliet och bland våra partners i andra länder.
  • Nyhetsbrevet UNg-nytt till din inbox med aktuella tips för dig som vill engagera dig i FN-frågor i Sverige eller utomlands.
  • Möjlighet att påverka och utvecklas genom populära utbildnings- och nätverkstillfällen lokalt, nationellt och internationellt, inklusive rabatter på våra ABC-kurser i FN-kunskap (A- och B-kurserna hålls några ggr/år i olika svenska städer, C-kursen hålls 2 ggr/år på FN-kontoren i NY och Genève). Håll utkik i kalendern efter kommande evenemang och kurser.

Bli medlem här.

Taggar

Mänskliga rättigheter