6 lediga chefspositioner i civilsamhället

Sean Sinclair, UnSplash
Jobba

Ser du dig om efter nya utmaningar och vill klättra i karriären? Testa vingarna i en ledande roll som chef, projektledare eller programansvarig och arbeta för mänskliga rättigheter, demokrati och jämställdhet i en tid där vi behöver värna om varandra.

Just nu finns det flera roller att söka inom civilsamhället som innebär ansvar för arbete med viktiga frågor. Du hittar alltid fler annonser i vår platsbank

  • HR-chef på Diakonia

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Diakonia söker nu en HR-chef som kommer att arbeta både operativt och strategiskt med att leda och utveckla Diakonias globala HR-funktion.

Sedan 1966 arbetar Diakonia för en rättvis, jämlik och hållbar framtid. Tillsammans med människor runt om i världen skapar de smarta och hållbara lösningar på världens stora problem. De arbetar för en värld utan våld, förtryck och fattigdom. Diakonia ägs av Equmeniakyrkan och Svenska Alliansmissionen.

Placering: Stockholm
Ansök senast: 5 november

Till annonsen!

  • Fransktalande regionchef för Central- och Västafrika på PMU

PMU är en tros- och rättighetsbaserad organisation för utvecklingssamarbete och humanitärt bistånd. Regionen omfattar dels Centralafrika med samarbetspartners i DR Kongo och Burundi, dels Västafrika med samarbetspartners i fyra länder; Burkina Faso, Mali, Togo och Benin. Samtliga partner bedriver insatser inom områdena försörjning, utbildning, jämställdhet och hälsa med särskilt fokus på SRHR, samt med mödrahälsovård. Nu söker de en fransktalande regionchef.

Som regionchef kommer några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara, att vara fokalpunkt för allt PMU:s arbete i regionen och på daglig basis leda ett regionalt team för att implementera årliga verksamhetsplaner. Samt att tillsammans med programchef och ekonomichef, ansvara för avtalsefterlevnad gentemot finansiärer.

Placering: Stockholm
Ansök senast: 6 november

Till annonsen!

  • Programansvarig på Mitt Livs Val

Är du grym på att inspirera, entusiasmera och engagera människor? Vill du arbeta för att skapa ett inkluderande samhälle där ungdomar har förutsättningar att påverka sin framtid? Mitt Livs Val söker dig som vill ha ett utmanade och roligt uppdrag där du vill vara med att ge ungdomar hopp om en meningsfull framtid!

Mitt Livs Val bedriver bl.a. ett studiemotiverande program och ett mentorprogram där de engagerar studenter från universitet och högskola som mentorer/förebilder för nyanlända och ensamkommande ungdomar.

Placering: Göteborg
Ansök senast: 6 november 

Till annonsen! 

  • Vikarierande kommunikations- och påverkanschef på RFSL

RFSL arbetar för hbtqi-personers mänskliga rättigheter och en värld där ingen lämnas utanför. Vill du vara en del av det arbetet? Då kanske denna tjänst skulle passa dig.

I rollen som kommunikations- och påverkanschef har du huvudansvar över organisationens kommunikation, såväl externt som internt, liksom ledning av organisationens påverkansarbete.

Placering: Stockholm
Ansök senast: 15 november

Till annonsen!

  • Programchef för WWF:s Arktiska Program

WWF:s arktiska program arbetar för ett välmående och uthålligt Arktis med biologisk mångfald genom påverkansarbete och implementering av strategiska konservationsintiativ ledda av ett team experter från varierande områden.

Programchefen stöttar implementering och administrering av det arktiska programmets initiativ och rapporterar direkt till direktören för WWF:s arktiska program. 

Placering: Stockholm
Ansök senast: 20 november

Till annonsen!

  • IT-chef på Plan International Sverige

Vill du vara med på en resa mot en bättre och mer jämställd värld? Nu söker Plan International Sverige en erfaren operativ IT-chef.

Du kommer, genom att arbeta tvärfunktionellt mellan avdelningarna, leda och stötta organisationen genom att möjliggöra utvecklingen av IT-verksamheten och den digitala affären tillsammans med ditt team.

Som IT-chef kommer du vara en stor del av Plans förändringsarbete för att ligga i framkant när det kommer till IT och därmed bygga organisationens IT-ekosystem på ett flexibelt och effektivt sätt med hjälp av rätt plattformar och system.

Placering: Stockholm
Ansök senast: 21 november

Till annonsen!

Taggar

Bistånd & utveckling Demokrati Jämställdhet Klimat & miljö Mänskliga rättigheter