5 lediga praktikplatser inom utveckling & bistånd

Jobba

Letar du fortfarande praktik till hösten? Vår platsbank är just nu full av möjligheter inom svenskt civilsamhälle, oavsett om du är intresserad av att praktisera inom kommunikation, EU-politik eller bistånd!

Praktikant med EU-intresse på CONCORD Sverige

Tycker du att det är spännande med utvecklingspolitik och Sveriges och EU:s roll globalt? Är du nyfiken på påverkansarbete och vill jobba för en hållbar och rättvis värld? Inför det svenska EU-ordförandeskapet söker CONCORD Sverige en praktikant till hösten 2022.

Sök senast: 1 maj.

Till annonsen!

Utlandspraktik genom Svenska FN-förbundet

Brinner du för hållbar utveckling och vill lära dig mer om internationellt utvecklingsarbete? Tycker du om kommunikation och vill arbeta med ungdomar? Svenska FN-förbundet söker fem praktikanter till Armenien, Georgien och Tanzania.

Sök senast: 29 april.

Till annonsen!

Kommunikationspraktikant på Emmaus Stockholm

Emmaus Stockholm arbetar för en omställning till cirkulär ekonomi, med fredsbyggande projekt och stärkta mänskliga rättigheter med Västsahara som fokus. Praktiken görs inom programavdelningen som ansvarar för att implementera och fullfölja organisationens ändamålsenliga uppdrag. 

Sök senast: 8 maj.

Till annonsen!

Utlandspraktik genom Centralasiengrupperna

Centralasiengrupperna söker nu tre praktikanter som vill arbeta med utbildningsinsatser och metodutveckling kopplat till genus/tjejers rättigheter hos en partnerorganisation i Kirgizistan.

Sök senast: 6 maj.

Till annonsen!

Praktikanter inom kommunikation & kampanjarbete på Afrikagrupperna

Afrikagrupperna söker två praktikanter till kontoret i Stockholm hösten 2022. Den ena praktiken är kopplad till Afrikagruppernas deltagande i den globala kampanjen ”16 days of activism against gender-based violence”. Den andra praktiken har fokus på att skapa innehåll och enklare kampanjer till externa kommunikationskanaler.

Sök senast: 15 maj.

Till annonsen!