4 lediga kommunikationsjobb i civilsamhället

Bild: Kelly Sikkema, Unsplash.
Jobba

Vill du jobba med kommunikation för en bättre värld? Vår platsbank är just nu full av möjligheter inom svenskt civilsamhälle, även för dig som söker praktik eller vill bli volontär!

  • Kommunikatör på Färnebo folkhögskola

Är du en kreativ och driven kommunikatör som brinner för folkbildning, engagemang och rättighetsfrågor? Nu har du möjligheten att bli en del av Färnebo folkhögskola – skolan som tror på människors engagemang.

Sök senast: 31 juni.

Läs mer och ansök!

  • Web Ed­i­tor/​Con­ver­sion Man­ager på WaterAid

Kan du lekande lätt jobba med AdWords, sökoptimera, beställa utvecklingstjänster till webb, analysera digitala flöden och samtidigt skriva korta, slagkraftiga texter med insamlingsfokus som fångar till webb och nyhetsbrev?

Sök senast: 10 augusti.

Läs mer och ansök!

  • Pressekreter­are/​copy­writer på WaterAid

WaterAid har landskontor i 34 länder och arbetar för att fler människor ska få tillgång till rent vatten, toaletter och hygien. I den här rollen ansvarar du bl.a. för att väcka intresse hos journalister och ta fram olika typer av texter. 

Rekrytering sker löpande.

Läs mer och ansök!

  • Kommunikatör för EaP-nätverket på ForumCiv

Biståndsorganisationen ForumCiv kommer under ett år jobba med ett projekt för att inspirera till och guida samarbete i Östeuropa. Du kommer bland annat jobba med att anordna event och producera engagerande content, och samarbeta nära med ForumCivs regionkontor i Vilnius.

Sök senast: 14 augusti

Läs mer och ansök!