Volontär av Svenska kyrkan

Svenska kyrkan söker volontärer till Svenska teologiska institutet

Svenska teologiska institutet (STI) i Jerusalem är en plats för akademiska studier, fortbildning och möten med inriktning på relationer över religions- och kommunitetsgränser.

Sista ansökningsdag: 2017-08-27

Vi söker två personer/volontärer för två olika perioder

Period 1: januari 2018 – augusti 2018

Period 2: augusti 2018 – februari 2019

Arbetsuppgifter: STI har lokalt anställd personal som sköter praktiska och administrativa sysslor. Rollen som korttidsanställd assistent, volontär, kompletterar den lokalanställda personalens arbetsuppgifter ofta på tider då övrig personal inte finns på plats, även på helger. Dina arbetsuppgifter och arbetstider är varierande, alltifrån att ta emot besökare och grupper och visa dem runt på STI, till att hjälpa till i köket och servera måltider, samt andra praktiska och administrativa sysslor.

Du är värd för de gäster som bor på STI.

Du bor på institutet i egen lägenhet och får möjlighet att delta i kurser och exkursioner.

Kvalifikationer: Som person är du social, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du är kommunikativ, initiativrik och har lätt att knyta kontakter med människor. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar Svenska kyrkans tro och värderingar. Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i dig själv.

Språk krav:
Svenska, mycket goda kunskaper
Engelska, goda kunskaper

Närmare upplysningar om tjänsten:
Jonny Nilsson, Intendent/operativ chef på STI, +972 53 525 1591
Eva Olsson, Personalstrateg, 018-16 97 47 eller 073-055 01 85

Fackliga företrädare:
Leonard Forsberg (VISION)
Fredrik Nilsson Björner (Jusek)
Anders Hedman (KyrkA)
Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan, senast 27 augusti. Märk ansökningshandlingarna med ref.nr 17/01 INTU. Ansök här.

Intervjuer genomförs 12-13 september på Kyrkokansliet i Uppsala.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Svenska kyrkans vision för det internationella arbetet är frihet och värdighet för varje människa, hållbara och rättvisa samhällen och en helad och försonad värld. Arbetet sker tillsammans med partner i framförallt Afrika, Asien, östra Europa, Latinamerika och Mellanöstern. Det har stor spännvidd, allt från integrerade landsbygdsutvecklingsprojekt och MR-arbete till påverkansarbete på lokal och global nivå. Svenska kyrkan är medlem i Action by Churches Together (ACT) som är en global allians för kyrkor över hela världen som tillsammans arbetar med katastrof-, utvecklings- och påverkansarbete.

Annons