av Svenska FN-förbundet

Bli ambassadör för Agenda 2030, Skolmat eller flickors rättigheter

Vi behöver fler unga, starka röster som vill vara med och bidra till att sprida information och öka engagemang för en bättre värld! Bli en av Svenska FN-förbundets ambassadörer för de globala målen för hållbar utveckling, projektet Skolmat för att stoppa hunger och starta skolgång eller projektet Flicka, för att stärka flickors rättigheter.

Volontär

Att vara ambassadör är en unik möjlighet att bidra till en bättre värld. Under året får du utbildning, stöd och personlig feedback, vilket gör att du utvecklas som både projektledare och kommunikatör. Sök nu inför läsåret 2017-18!

Att vara ambassadör är ett hedersuppdrag som sträcker sig över ett år. För att kunna bli ambassadör måste du vara mellan 18-26 år och medlem i Svenska FN-förbundet. Om du ännu inte är medlem kan du registrera medlemskap här. Under året måste du genomföra minst två projekt och vi ser gärna att du redan är aktiv i vår rörelse.

Ansök

Ansök här. Sista ansökningsdag är 31 maj 2017.

Vid frågor, kontakta gärna projektansvariga Pernilla och Karin. Ni når oss på pernilla.bergstrom@fn.se samt karin.johansson@fn.se

Kontakt med en ambassadör

Vill du att en ambassadör kommer och föreläser hos dig? Vi har flera engagerade ungdomar som erbjuder föreningar, skolor och andra aktörer att lära sig mer om Agenda 2030 och FN-förbundets projekt. Hör i så fall av er till Pernilla Bergström, kampanjansvarig, eller Karin Johansson, utvecklingshandläggare.

Annons