Kampanj av Naturskyddsföreningen

TÄVLING! Natural Reality: den verkliga verkligheten

Vi vill slå ett slag för den verkliga verkligheten och presenterar: Natural Reality - en klimatsmart 360-upplevelse som tar dig rakt ut i naturen.

Virtuell verklighet, eller virtual reality, fick sitt stora genomslag förra året. Och VR-glasögon blev inte helt oväntat årets julklapp 2016. Det betyder att allt fler, i framtiden, kommer kunna simulera en fysisk närvaro i en digital värld. Vi vill slå ett slag för den verkliga verkligheten och presenterar ett helt nytt begrepp: Natural Reality.

Tävla och vinn

Förstapriset är två platser plus utrustning för en Houdini Hangout. Välj mellan tre unika äventyr (värde ca 30 000 kr).

Allt du behöver göra är att dela med dig av din bästa naturupplevelse genom att ladda upp din bild i tävlingsformuläret.

Vi utser dessutom löpande under sommaren sex stycken vinnare av våra Natural Reality-paket som innehåller tur- och returbiljetter för två personer med Bra Miljöval-märkta resor inom Sverige med SJ och en värdecheck med hållbar klädeshyra från Houdini.

Tävlingen pågår till och med den 23 augusti 2017.

Hjälp oss rädda levande naturupplevelser

Natural Reality påminner oss om naturens storslagenhet och att vi människor mår bra av att vara utomhus. Ju mer vi vistas i naturen desto mer angelägna blir vi om att vårda den. Det är viktigt när det finns så mycket kvar att kämpa för!

På Naturskyddsföreningen arbetar vi för skogen, jordbruket, havet, klimatet och mot farliga kemikalier. Allt för att både vi och framtida generationer ska få uppleva vår fantastiska natur. Med konceptet Natural Reality hoppas vi att fler ska få tillgång till den verkliga verkligheten och tillsammans kan vi göra detta möjligt.

Häng med oss ut!

Kom ut i naturen lite oftare. Bli medlem i Naturskyddsföreningen och få koll på allt som händer där du bor. Spana in aktivitetskalendern.

Annons